"Städkärring"

God eftermiddag

Ja som ni vet har jag varit igång sen tidigt imorse, (missade ju att det blivit vintertid) fått en hel del gjort, dammsugat, bäddat rent i sängarna, tagit reda på all återvinning, putsade insidan fönstren i köket, putsat lamporna ovanför vardagsrumsbordet, glasdörrarna till v-rummet, spegeln ovan soffan, m.m. men jag är inte klar ännu, fortsätter till veckan när jag känner för det, känns skönt så här inför advent, då slipper man den biten iallafall.
                                                   

Gustav & Magnus kom hem & käkade lunch, nästa match är 17.15 alltså 4h mellan matcherna osså ända till njurunda då, efter dom käkat packade dom badkläderna & passade på att besöka badet i som håller till i samma byggnad där dom spelar match. Första matchen höll Gustav nollan det blev 0-7 nästa förlorade dom med 4-1 & sista pågår precis när jag håller på med detta inlägg.

Lina har tvättat så gott som hela dagen, hon far till Stockholm med på tisdag, till en av tjejerna hon träffade på sin språkresa sommaren 2007, kul tycker jag att dom håller kontakten.  

Ikväll hämtar vi mat från ngn pizzeria, orkade helt enkelt inte fixa middag, tänkte lägga mej i ett bad, tycker det är så skönt, dels för man känner sej slut i hela kroppen efter en sån här dag samt att det är sååå skönt & krypa ner i nybäddad säng när man är "ny tvättad".  

   Uppenbarligen fler som tycker om när det är nybäddat, varför dom ligger så långt ifrån varann är det att Boris tycker att Missen är lite läskig, för det är han som är äldst i flocken och därmed är det han som bestämmer.

Ha en fortsatt trevlig helg !

Kommentarer
Postat av: Emma Halvarsson

Oj vad vi har sysslat med samma saker i dag då ;-) Här har det oxå städats och skurats, fick hjälp av Henke oxå (han hade några poäng att plocka efter att han gått på KROGEN igår när han skulle vara hemma med grabbarna) ;-) Sen blev det pizza till middag men sen gasade jag mot Birsta och körde en storhandling på Willys så nu har jag slängt ihop en fläskfilégryta så man har lite matlådor i veckan. Ha en bra kväll!

2008-10-26 @ 21:11:26
URL: http://emmzan80.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0