Trött arbetare !

God kväll !

Idag har jag varit jätte trött, känns verkligen att man börjat jobba, man är ju som sagt inte van, men & andra sidan en rätt så skön känsla, & det bästa av allt det är att jag börjar känna efter hur min kropp mår/reagerar, så därför gick jag & la mej & sov ca. 2 tim på eftermiddagen när jag kom hem.

Det blev lite si & så med middagen, jag tillagade fläsk kotletter innan jag tog mej en tupplur, men då jag inte fick ngn hjälp med att koka potatis (Hade Magnus varit hemma hade han fixat det) så tänkte jag att då får dom väl koka korv eller ngt annat, för jag orkade bara inte, känns rätt skönt för hade detta varit tidigare, så hade jag ångat på & det resulterat i en grinig mamma, så man skulle kunna redovisa det så här: när jag tänker mer på mej själv (vilket jag nästan aldrig gjorde tidigare) så mår faktisgt så gott som alla andra ochså bra, för vem har dött av att få korv med bröd eller the & mackor till middag nån dag...??

Senare for jag & tittade på Gustavs tränings match, han spelar innebandy & är lagets "målis" han var lite nervis tror jag, för dett var hans första match, dom förlorade med 13-11 men han gjorde många bra räddningar, så nu är det cup till helgen i Njurunda.

Ikväll har jag tittat på "äntligen hemma" & "House" jag älskar den mannen, han är ju hur frän som helst, tänk om jag hade en liten gnutta av honom i mej (dvs. hans personlighet...& inget annat i fall ngn misstolkade...) så skulle man nog vara en rätt så ståndaktig person, det är jag ju i och för sej, men lite tuffare då....om ni fattar ?

Fick mejl fr. min förra arbetskollega idag, jätte kul ! Hon efterlyser fler recept, (då jag försåg dom med en hel del tidigare) så jag får väl ta och fixa det framöver.

Nää nu skall jag gå och göra min kvällstoalett, så att min "persikohy" får vila...ha ha, förresten på tal om det, jag skrev tidigare ang hudvårdsprodukterna som jag använder, fick mejl fr. Belle Visage att dom sänkt priserna på alla produkterna, tillverkarna har tydligen börjat sålt dom på många fler ställen & därmed ökat omsättningen, så nu kostar min foundation bara 350:- istället för 600:-, ibland skall man ha lite tur ochså!

Natti Natti

Kommentarer
Postat av: Mia

Detta var ett efterlängtat inlägg...tänkte nästan ringa och kolla varför du inte hade skrivit något igår. Jag la mig "tidigt" för det var meningen att jag skulle jobba men jag är fortfarande inte bra i magen och mår illa så jag blir hemma idag också. suck Lika bra att lyssna på kroppen och inte "ånga på" som både du & jag är specialister på att göra. Kramisar!

2008-10-22 @ 06:57:12
URL: http://ohmammamia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0