Semester tripp


Vi hade i alla fall tur med vädret - igen

Då var man hemma igen då efter en liten semester tripp !

Vi hade i varje fall tur med vädret......alltså det hade vi verkligen, vi hade sol fr fredag em. tills på måndag kväll, helt otroligt, jaa lite mulet var det väl på söndagkväll när vi for iväg med färjan, men annars så var det strålande.

Jätte mysigt & trevligt, kanske ngt intensiv.....men man måste ju vara tillbaka nu när
Mid Norden cupen (fotboll) börjar.

******************************************************************************************
Torsdag-Lördag

Vi for till Örebro på torsdagmorgon för att hälsa på där Lina kommer att bo när hon skall när hon skall plugga på gymnasiet. Jätte trevlig kvinna som Lina kommer att bo hos, hon har ochså 2 barn 16 & 19 år gamla, men dom var bortresta, så dom kommer vi att få träffa senare, hon bodde i ett jätte fint & mysigt område. Allt kändes jätte bra, tror Lina kommer att få det jätte bra där ! 1 kattmamma & 2 st ursöta & busiga kattungar bodde ochså där, man kände sej verkligen välkommen & vilken god mat hon lagade & bjöd oss på.

 
 
 

Gustavsviksbadet hann vi ochså med, super tyckte Gustav.

*****************************************************************************************
Lördag-Söndag

Lördag morgon begav vi oss till Norrköping & Kolmården, tyckte det var på tiden att vi for dit innan Gustav ochså blir för stor, jätte mysigt hade vi, mycket gick vi både uppför & nerför.....är väl inte så där super tränad jag, men motion fick vi ialla fall den dagen, bästa var väl tigrarna, delfinerna & safariparken, ja ochså aporna naturligtvis.

 
Vi började med att åka linbana över området, ingen höjdare för mej inte som är höjdrädd....
kul åt det hade ju dom andra.

 
 
Lite djurbilder

  
Äta måste man ju ochså


Trötta men nöjda ungar vid glasskiosken innan det bar iväg till hotellet efter ca 8h på Kolmården


*****************************************************************************************

Söndag - Måndag

kl. 10.15 anlände vi Stockholm, då släppte grabbarna av mej & Lina, för vi skulle göra stan, & dom for iväg till Cosmonova & Vasamuseet + ngt annat kulturellt. Lina & jag fick fördriva tiden lite innan affärerna öppnade, Lina provade bla en Caffelatte för första gången, men den tyckte hon INTE om, inte jag heller, för jag dricker ju inte kaffe, men har man inte testat så vet man ju inte.

 

Sen gick vi i affärer i 5 h, de ni, men det var mest Lina som handlade, och för min del blev det en karamellskål.....

På em begav vi oss ut på en kryssning till Åland med Cinderella båten tillsammans med Magnus mamma & Christer, eller rättare sagt han jobbar på den båten, & spelar i ett band som uppträder där varannan vecka,
så vi träffade honom emellan spelningarna.



Överraskade blev vi ochså, när Marie & Roger dök upp, super trevligt ! Vi hade röj röj & party kan man väl säga, kan väl inte bli annat i Marie´s sällskap......hon tom tappade bort mobilen!....eller inte blev jag förvånad inte, förr var det alltid kameran som hon inte hittade dan efter, ha ha ha

Bilderna får väl tala.....

 
    
    
 
 

Jaa såååå trevligt hade vi, men tiden går alldeles för fort, så när vi körde av färjan på måndag em, bar det iväg hem, men på vägen passade vi på att besöka lite släktingar, närmare bestämt min morbror Åke med familj & dom hade fått tillökning 7 st blandras valpar, kom inte ihåg men det var för två raser idom, men dom kommer att vara små även som stora, hus SÖTA som helst !!



& vi var tvugna att käka innan vi for hem, så här är vi på byns pizzeria, kusin Jossan & Morbro Åke

***********************************************************************************

Jaa det var allt det från våran lilla semester tripp, & mycke hann vi med på 4 dagar, barnen var fantastiska, för vi var uppe med tuppen varje morgon & inge gnäll från dom inte. Nu skall jag fixa lite inför middagen, Chili con carne bilre hos oss.

Bye bye

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Kul att se bilder från Linas kommande boende. Där får hon det säkert kanon!

2009-07-28 @ 22:50:37
URL: http://www.metrobloggen.se/kladdkakan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0